Rijswijkse Wielervereniging - De Spartaan - Laatste Nieuws

Corona - Protocol voor alle gebruikers en bezoekers van de club

Beste bezoeker van De Spartaan. In verband met de maatregelen omtrent Corona gelden er stricte regels bij het bezoeken van de club. Neem onderstaant protocol goed door zodat u voldoende op de hoogte bent.

 

Protocol voor alle gebruikers en bezoekers van de club

-        Kom niet naar de club als je gezondheidsklachten hebt!

-        De parkeerplaats is gesloten voor auto’s ivm verzamelen voor trainingen, koersen en duurritten. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Houd de ruimte voor en rond het toegangshek te allen tijde vrij.

-        Kleedruimtes en douches zijn gesloten. Verkleed en douche thuis. In de kantine en op het terras mogen geen spullen worden gestald.

-        Houdt overal op het terrein 1,5 meter afstand als je niet uit 1 huishouden komt. Uitgezonderd tijdens het sporten en als je jonger dan 18 jaar bent.

-        Max 37 personen in de kantine, max 14 op het terras. Vol = vol.

-        Meld je als je in de kantine wilt zitten aan bij de coronaverantwoordelijke.

-       In de kantine en op het terras is het verplicht te zitten. Staan is niet toegestaan. Het is niet toegestaan om naast elkaar / op minder dan 1,5 meter afstand te zitten als je niet uit 1 huishouden komt.

-        Het is niet toegestaan om tafels of stoelen te verplaatsen.

-        Het is verplicht om met pin te betalen. Contant geld wordt ten minste tot 1 september niet geaccepteerd.

-        Heb respect voor de regels, de mensen die zich aan de regels proberen te houden en vooral voor de mensen die de regels moeten handhaven (barmedewerker/corona coördinator). We doen dit allemaal samen om verspreiding van Corona te voorkomen!

 

Deze regels zijn gebaseerd op Protocol Heropening Horeca dat ook van toepassing is op sportkantines en conform de gemeentelijke voorschriften. De beperkingen zijn erop gericht om verspreiding van Corona te voorkomen door een beheerste openstelling.

30 juni 2020 namens het bestuur

 

 

 

 

 

U bevindt zich hier: Algemeen Bestuur Corona - Protocol voor alle gebruikers en bezoekers van de club