Kledingsponsor Tacx

Logo Tacx1

B2 logo
Bontekoe logo Roodenrijs
Steijger Heineken
Herwerden

Tacx is al bijna 20 jaar verbonden aan de Spartaan. Het merk draagt de zelfde passie voor wielersport en draagt de Spartaan een warm hart toe. Het is de enige naam die al jaren lang op ons shirt staat en hiermee is onstaan dat als men "De Spartaan" zegt dat men automatisch zegt "de Tacx renners en rensters"

We hopen dan ook nog jaren lang met deze naam op onze kleding te rijden, want wij zijn trots dit te mogen doen!

De firma Tacx begon in 1957 als een eenvoudige fietsenhandel en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatieve onderneming met een grote passie voor de wielersport. Oprichter Koos Tacx (ere lid van de Spartaan) heeft, samen met zijn vrouw, zonen, dochter en medewerkers, bereikt dat de naam Tacx een wereldwijd A-merk is geworden, dat garant staat voor kwaliteit. De Tacx trainers worden gebruikt door ’s werelds beste Pro Teams en zijn inmiddels in 54 landen een onmisbaar trainingsmaatje van profs, amateurs en sportieve toerfietsers.

Naast de trainers maakt Tacx vele andere producten voor de wielrenner of mountainbiker. zo maken ze bijvoorbeeld bidonnen, bidonhouders, gereeschap, rollerbanken, verlichting en nog veel meer. Zie ook de site www.tacx.nl

Promo filmpje Tacx Spartaan test klimtrainer voor Tacx
 

Succesvol partnerschap tussen de Rabobank en de Spartaan

rabobank

Rabobank en de Spartaan zijn al meer dan 10 jaar succesvol  partner.
Mede door de Rabobank is de Spartaan in staat zicht verder te ontwikkelen en uit te groeien tot een van de grootste wielerverenigingen in de regio.

De Spartaan draagt zijn steentje bij doormiddel van het geven van clinics vlak voor de Rabobank Beach Challange. Deze clinics zijn voor klanten en medewerkers van de Rabobank, zodat deze goed voorbereid beginnen aan deze uitdaging die start vanuit Scheveningen.

Deze clinics zijn door een goede samenwerking tussen de bank en de Spartaan uitgegroeid tot een goed bezocht evenement waar klanten van de Rabobank den Haag veel plezier aan beleven. (bekijk het filmpje hieronder) 

 

U bevindt zich hier: Club info Sponsoren