Rabobank Jeugdmeerdaagse 2015

pdfLOGODownload het het krantenartikel over
Joris Buters die de klassieker won.

 

 

Van 14 mei tot 16 mei 2015 vond in Emmen voor de 27e keer een meerdaags wielerevenement plaats voor wielrenners en wielrensters in de jeugdcategorieën 1 t/m 7.
Deze drie dagen stonden in het teken van tijdritten, criteriums, een klassieker en een omloop waarin er werd gestreden om gele en groene truien. Vanuit de Spartaan deden de volgende renners mee: Biko van Mil, Ilse Groen, Jelle Groen, Jisse van der Meer, Joris Buters, Juliette de Haas en Thijmen Groen. De eerste dagen van het evenement scheen de zon volop en was er veel publiek langs de fraaie landelijke route. Biko heeft op de tweede dag nog een groene trui in de wacht gesleept. Het NOS Jeugdjournaal heeft op de tweede dag ook wat renners van de Spartaan geinterviewd, de interviews en de wedstrijd waren ‘s avonds in het NOS Jeugdjournaal (zie 4min30sec) terug te zien!

De laatste dag werkte het weer niet erg mee en was er nog een valpartij in categorie 7 waardoor Biko van Mil lelijk ten val kwam. Hij heeft hier gelukkig niets aan overgehouden. Na de prijsuitreiking werden de kampeerspullen weer ingepakt en kon iedereen terugkijken op een geslaagd sportief evenement.

                   

 Jeugd Emmen 2015-1

  Jeugd Emmen 2015-2

 

 

 

 

 

 Jeugd Emmen 2015-3

 

U bevindt zich hier: Jeugd Nieuws Rabobank Jeugdmeerdaagse 2015