Spartaan breidt amateur koersaanbod uit met een omloop op 28 juni

omloop

Unieke Omloop in de Randstad

Waar de rennersafdeling al jaren haar goed bezette bevrijdingsronde organiseert op het eigen wielerparcours zijn dit jaar de handen ineen geslagen met de jeugdafdeling. Met als resultaat dat tijdens de 2e Jeugdmeerdaagse van de Spartaan nu ook een Omloop voor Amateurs en Sportklasse renners georganiseerd kan worden. De 'Omloop van Rijswijk' zal plaats gaan vinden op zondag 28 juni, start om 11:00.

Amateur-renners uit de Randstad hebben de laatste jaren helaas enkele omlopen zien verdwijnen van de kalender of zijn erop aangewezen om naar de uithoeken van Nederland uit te wijken. We presenteren nu dan ook met gepaste trots een omloop van 7 km door Rijswijk!

Het (voorlopige) parcours is hier te bekijken.

De inschrijvingen via de KNWU-site zijn geopend. De eerste 25 enthousiastelingen hebben zich ook al aangemeld (stand per 16-4). Tot nader order kunnen wij 120 renners toelaten in deze combi-B (Amateurs/Sportklasse) wedstrijd.

Binnenkort zal er meer informatie verstrekt worden via onze website, houdt deze dus goed in de gaten!

Vanaf deze plek gaat nogmaals onze dank uit naar de gemeente en betrokken (veiligheids)organisaties alsook de commissies van de Jeugdmeerdaagse voor het snelle schakelen en meedenken om deze omloop mogelijk te maken!

Voor beide koersen vragen wij een bijdrage van €2 om de kosten te kunnen dragen om deze koersen aan te kunnen bieden. <

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Spartaan breidt amateur koersaanbod uit met een omloop op 28 juni