Clubkampioenschappen 2020

Clubkampioenschappen 2020

Op 11-10-2020 vindt bij RWV de Spartaan de jaarlijkse clubkampioenschappen van de afdeling reners voor leden van de Spartaan plaats. Door de huidige ontwikkelingen met betrekking tot de maatregelen om Corona een halt toe te roepen is besloten het format zodanig aan te passen dat het binnen de corona maatregelen past.

Er zal gestreden worden om clubkampioen in de A of in de B categorie te worden. Indeling is op basis zoals van de ADD Arbo ZAC. Heb je dit jaar heel de tijd bij de A's mee gereden dan start je ook het CK bij de A, heb je heel de tijd bij de B's gereden dan start je bij de B's. Categorie indeling kan hier gevonden worden: http://despartaan.nl/activiteiten/zomeravondcompetitie/reglement.html Deelname staat dus open voor leden van RWV de Spartaan in de categorie├źn basisleden, toerders, cat 7, nieuwelingen, junioren, beloften, sportklasse, amateurs en elite.

Per categorie maximaal 50 deelnemers (Sport is uitgesloten van de max 40 bij buitenkomst maar valt dan wel weer binnen max 50, onduidelijk dus max 50). Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Inschrijven doe je door een mailtje naar Andr├ę te sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) onder vermelding van categorie en knwu id. Deelname is gratis

Start B categorie is om 13:00. Wedstrijd is 1 uur en 3 rondes. Huldiging is direct na de wedstrijd bij het juryhok. Er wordt gehuldigt alleen voor de B categorie (dus geen uitsplitsing naar toerders, cat 7, sportklasse enz) Na de wedstrijd is het spullen pakken en direct naar huis.

Start A categorie is om 15:00. Wedstrijd is 75 minuten en 3 rondes. Huldiging is direct na de wedstrijd bij het juryhok. Er wordt gehuldigt alleen voor de A categorie (dus geen uitsplitsing naar dames, elite, amateurs, sportklasse en basislid)

Rugnummer kan half uur voor aanvang wedstrijd afgehaald worden. Kom niet eerder zodat je eventueel de andere categorie niet in de weg zit. Het clubhuis is gesloten, hou hier rekening mee.

Helaas is vanwege de corona maatregelen publiek niet welkom.

Na het einde van het CK wordt de deelnemers gevraagd direct huiswaarts te keren. Het biertje na afloop zal thuis genuttigd moeten worden. Whatsapp staat natuurlijk open om alle sterke verhalen over het CK met elkaar te delen.

U bevindt zich hier: Renners Nieuws Clubkampioenschappen 2020