Ploegleiderswagen

Voor het meerijden in de koers bezitten wij een ploegleidersauto. De "Tacx-auto". Als deze niet gebruikt wordt voor meerijden in de koers, kunnen andere disciplines gebruikmaken van deze Tacx-auto. De spelregels voor het gebruik staan hieronder.

De auto wordt beheerd door Willem van der Meer. De auto is te gebruiken door leden voor wieler gerelateerde activiteiten*:

1. Ploegleiderswagen in koers.

2. Vervoer van en naar wedstrijden.

3. Vervoer van en naar toertochten, trainingsweekeinden en dergelijke.

4. Vakantie uitjes zijn uitgesloten van gebruik. Bij twijfel beslist Willem van der Meer na ruggenspraak met het bestuur.


Reserveren van de ploegleiderswagen gaat via Willem van der Meer (06-12073894). Reserveer minimaal 2 weken van tevoren via Whatsapp. De boeking komt in de openbare clubagenda op de website van de Spartaan. Bij dubbele boekingen gaan wedstrijd gerelateerde activiteiten (eerst 1, dan 2) voor overige activiteiten, mits de auto minimaal 2 weken van tevoren is geboekt. Sleutel en kenteken zijn te verkrijgen, na afspraak, bij de beheerder.


De auto is WA & beperkt Casco verzekerd. Schade aan de auto door eigen schuld wordt niet door de verzekering vergoed. Alle schade wordt direct aan de beheerder gemeld. Dit geldt ook voor vermoede mankementen aan de auto, dit zodat ze evt. kunnen worden hersteld. Het bestuur van de Spartaan beoordeeld aan de hand van de beschrijving van het voorval of de schade (deels) wordt verhaald op de gebruiker of door de vereniging wordt betaald.


De auto wordt opgehaald en ingeleverd met volle tank. Bij ophalen en bij inleveren wordt er een foto van de km-teller gemaakt en geappt naar de beheerder. Het spreekt voor zich dat je een opgeruimde auto meekrijgt en deze ook opgeruimd weer inlevert. In de auto bevinden zich voor het dakrek reserve gasveren en 4 adapters voor fietsen met schijfremmen.


*Alleen de kilometers die gereden worden als de auto in koers meerijden moet, kunnen gedeclareerd worden. Dan ook incl. de km van en naar de Spartaan.


Goedgekeurd

Bestuursvergadering 28-juni 2021.


Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie