Cycling C6 Series

Vanaf 2022 organiseren wij met 6 clubs uit de regio een voorjaarcompetitie, de Cycling C6 Series (https://cyclingc6.nl). De wedstrijden worden georganiseerd door verenigingen binnen de C6: RWC Ahoy, de Coureur, de Spartaan, HSK Trias, PRC Delta en Westland Wil Vooruit.


Over de zes wedstrijden wordt klassement opgemaakt met aantrekkelijke prijzen. Deze worden uitgereikt op de laatste wedstrijd bij RWC Ahoy.

Niveaus

Er wordt gereden op 4 niveaus (zie ook: https://cyclingc6.nl):

Niveau 1: voor Elite-renners, Beloften en Amateurs of als jij bij de eerste 80% rijdt bij de Zomoco of een clubkoers bij het A-peloton of bij het B-peloton soms top-10 rijdt.

Niveau 2: als jij bij de Zomoco of een clubkoers bij het A-peloton achterin mee koerst of jij bij de Zomoco of een clubkoers bij het B-peloton tussen de top-10 en de eerste 50% rijdt.

Niveau 3: als jij bij de Zomoco of een clubkoers bij de laatste 50 tot 10% rijdt.

Niveau 4: als jij bij de Zomoco of een clubkoers bij de laatste 10% rijdt.


Inschrijven

Een startlicentie van de KNWU is verplicht. De inschrijfkosten voor leden van de C6 is 2 Euro. Renners van verenigingen buiten de C6 betalen 6 Euro.

Starttijden:

11:00 uur  Niveau 1 (80 minuten)

11:01 uur  Niveau 2 (75 minuten)


12:30 uur  Niveau 1 (80 minuten)

12:31 uur  Niveau 2 (75 minuten)


De laatste 3 ronden worden aangegeven.

deSpartaan-Renners

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie