7e Jeugd Meerdaags 2022, gaat door !!

1, 2 en 3 juli 2022. Schrijf je NU in !! Kijk voor meer informatie ook op www.jeugdmeerdaagse.nl

Op vrijdagavond met een wedstrijd voor de amateurs en op zondag voor de nieuwelingen.

JMD 2022 1, 2 en 3 juli 
Inschrijving geopend

Persbericht:


Twee jaar lang heeft de wereld op zijn kop gestaan, COVID-19 en voor ons ook nog de herinrichting van het sportpark waar we gevestigd zijn, hebben gemaakt dat we twee jaar geen Jeugdmeerdaagse hebben kunnen organiseren. Nog steeds staat de wereld op zijn kop. De oorlog in Oekraïne en de economische omstandigheden zijn omstandigheden die enorm van invloed zijn op de organisatie van de Jeugdmeerdaagse.
Een evenement neerzetten zoals de afgelopen edities zit er dan, financieel en organisatorisch, ook niet in was al snel de conclusie van de trappelende organisatie. Maar..maar…maar…niks organiseren is geen optie voor deze bevlogen organisatoren. Samen hebben ze gezeten, gezocht, gedacht en gepuzzeld en na twee jaar afwezigheid is de organisatie van de Jeugdmeerdaagse enorm enthousiast en blij te kunnen laten weten dat de 7e Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 2022 door zal gaan.
Het evenement zal plaatsvinden in een andere setting dan u van de JMD gewend bent, maar ondanks de organisatorisch- en financieel veranderde situatie zijn we ervan overtuig een uitdagende driedaagse neer te kunnen zetten op ons eigen waanzinnig snelle en vernieuwde parcours voor alle deelnemers, zowel jeugd als amateurs.
Op vrijdagavond zullen de jeugd vanaf cat 5 alsmede de amateurs het evenement openen nadat de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse en ons waanzinnige parcours officieel zullen worden geopend door de voorzitters van RWV De Spartaan en De Jeugdmeerdaagse. Op de zaterdag zal er wederom een afwisselend programma zijn en op zondag wordt het evenement afgesloten met een laatste wedstrijd waarin gestreden zal worden om de ereplaatsen in het overall klassement.
De inschrijving zal spoedig starten en verlopen via de site van de KNWU. Dus hou het weekend van 1 t/m3 juli vrij en schrijf je in en kijk voor meer informatie ook vooral op www.jeugdmeerdaagse.nl Laten we er samen met jullie een onvergetelijk weekend van maken.


De laatste nieuwtjes


Mini Cross Competitie bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn
Op zondagmiddag 14 januari verzamelden jonge wielertalenten zich bij Wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn voor de Mini Cross Competitie (MCC).
Fietsvrouwen bij de Spartaan
Laagdrempelige wielrentrainingen voor vrouwen bij de Spartaan
Lichtjestraining MTB jeugd
Om het jaar in feest stijl af te sluiten met de MTB jeugd mogen de kids traditiegetrouw de laatste training van het jaar met versierde fiets naar de training komen. Kerstlampjes om de frames, ledslangen door de wielen. Was weer een geweldig gezicht.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie