Opening van de baan en 7e Jeugd Meerdaags + spkl, ama wedstr!

Jeugdmeerdaagse: 1, 2 en 3 juli 2022. Schrijf je NU in !! Kijk voor meer informatie ook op www.jeugdmeerdaagse.nl

Wedstrijd voor de sportklasse en amateurs vrijdagavond i juli 20:45 v, schrijf je hier in.

Opening baan vrijdag 1 juli in VIP dorp met eten, drinken en muziek.

Leden zijn allemaal welkom ! Graag aanmelden bij secretariaat@despartaan.nl

17.00 uur: Ontvangst op VIP locatie (Tijdelijk clubhuis RWV De Spartaan)
17.10 uur: Opening nieuwe baan en Jeugdmeerdaagse
17.30 uur: Gentlemenskoers
18.00 uur: start wedstrijden JMD Cat 5 t/m 7
20.45 uur: Sportklasse & Amateur wedstrijd.

Voor programma andere dagen zie http://www.jeugdmeerdaagse.nl/

Persbericht

Twee jaar lang heeft de wereld op zijn kop gestaan, COVID-19 en voor ons ook nog de herinrichting van het sportpark waar we gevestigd zijn, hebben gemaakt dat we twee jaar geen Jeugdmeerdaagse hebben kunnen organiseren. Nog steeds staat de wereld op zijn kop. De oorlog in Oekraïne en de economische omstandigheden zijn omstandigheden die enorm van invloed zijn op de organisatie van de Jeugdmeerdaagse.
Een evenement neerzetten zoals de afgelopen edities zit er dan, financieel en organisatorisch, ook niet in was al snel de conclusie van de trappelende organisatie. Maar..maar…maar…niks organiseren is geen optie voor deze bevlogen organisatoren. Samen hebben ze gezeten, gezocht, gedacht en gepuzzeld en na twee jaar afwezigheid is de organisatie van de Jeugdmeerdaagse enorm enthousiast en blij te kunnen laten weten dat de 7e Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 2022 door zal gaan.
Het evenement zal plaatsvinden in een andere setting dan u van de JMD gewend bent, maar ondanks de organisatorisch- en financieel veranderde situatie zijn we ervan overtuig een uitdagende driedaagse neer te kunnen zetten op ons eigen waanzinnig snelle en vernieuwde parcours voor alle deelnemers, zowel jeugd als amateurs.
Op vrijdagavond zullen de jeugd vanaf cat 5 alsmede de amateurs het evenement openen nadat de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse en ons waanzinnige parcours officieel zullen worden geopend door de voorzitters van RWV De Spartaan en De Jeugdmeerdaagse. Op de zaterdag zal er wederom een afwisselend programma zijn en op zondag wordt het evenement afgesloten met een laatste wedstrijd waarin gestreden zal worden om de ereplaatsen in het overall klassement.
De inschrijving zal spoedig starten en verlopen via de site van de KNWU. Dus hou het weekend van 1 t/m3 juli vrij en schrijf je in en kijk voor meer informatie ook vooral op www.jeugdmeerdaagse.nl Laten we er samen met jullie een onvergetelijk weekend van maken.


De laatste nieuwtjes


Zomoco bij de Spartaan
Zomoco op 7 juli bij de Spartaan.
Perfecte Omstandigheden voor de MTB-cup
Zonnige strijd bij de Spartaan
Table top bij de Spartaan
Zondag 30 juni is het MTB-parcours van de Spartaan uitgebreid met een "Table Top".

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie