Opening van de baan en 7e Jeugd Meerdaags + spkl, ama wedstr!

Jeugdmeerdaagse: 1, 2 en 3 juli 2022. Schrijf je NU in !! Kijk voor meer informatie ook op www.jeugdmeerdaagse.nl

Wedstrijd voor de sportklasse en amateurs vrijdagavond i juli 20:45 v, schrijf je hier in.

Opening baan vrijdag 1 juli in VIP dorp met eten, drinken en muziek.

Leden zijn allemaal welkom ! Graag aanmelden bij secretariaat@despartaan.nl

17.00 uur: Ontvangst op VIP locatie (Tijdelijk clubhuis RWV De Spartaan)
17.10 uur: Opening nieuwe baan en Jeugdmeerdaagse
17.30 uur: Gentlemenskoers
18.00 uur: start wedstrijden JMD Cat 5 t/m 7
20.45 uur: Sportklasse & Amateur wedstrijd.

Voor programma andere dagen zie http://www.jeugdmeerdaagse.nl/

Persbericht

Twee jaar lang heeft de wereld op zijn kop gestaan, COVID-19 en voor ons ook nog de herinrichting van het sportpark waar we gevestigd zijn, hebben gemaakt dat we twee jaar geen Jeugdmeerdaagse hebben kunnen organiseren. Nog steeds staat de wereld op zijn kop. De oorlog in Oekraïne en de economische omstandigheden zijn omstandigheden die enorm van invloed zijn op de organisatie van de Jeugdmeerdaagse.
Een evenement neerzetten zoals de afgelopen edities zit er dan, financieel en organisatorisch, ook niet in was al snel de conclusie van de trappelende organisatie. Maar..maar…maar…niks organiseren is geen optie voor deze bevlogen organisatoren. Samen hebben ze gezeten, gezocht, gedacht en gepuzzeld en na twee jaar afwezigheid is de organisatie van de Jeugdmeerdaagse enorm enthousiast en blij te kunnen laten weten dat de 7e Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse 2022 door zal gaan.
Het evenement zal plaatsvinden in een andere setting dan u van de JMD gewend bent, maar ondanks de organisatorisch- en financieel veranderde situatie zijn we ervan overtuig een uitdagende driedaagse neer te kunnen zetten op ons eigen waanzinnig snelle en vernieuwde parcours voor alle deelnemers, zowel jeugd als amateurs.
Op vrijdagavond zullen de jeugd vanaf cat 5 alsmede de amateurs het evenement openen nadat de Rijswijkse Jeugdmeerdaagse en ons waanzinnige parcours officieel zullen worden geopend door de voorzitters van RWV De Spartaan en De Jeugdmeerdaagse. Op de zaterdag zal er wederom een afwisselend programma zijn en op zondag wordt het evenement afgesloten met een laatste wedstrijd waarin gestreden zal worden om de ereplaatsen in het overall klassement.
De inschrijving zal spoedig starten en verlopen via de site van de KNWU. Dus hou het weekend van 1 t/m3 juli vrij en schrijf je in en kijk voor meer informatie ook vooral op www.jeugdmeerdaagse.nl Laten we er samen met jullie een onvergetelijk weekend van maken.


De laatste nieuwtjes


ZAC 19-7 afgelast
ZAC 19-7 gaat niet door I.v.m. de hitte en het afgegeven smog alarm vindt de organisatie van de ZAC bij RWV de Spartaan het niet verantwoordelijk om de koers deze dinsdag door te laten gaan. De KNWU heeft voor extreem weer protocollen opgesteld, in het hitte protocol wordt koers boven de 28 graden als zeer risicovol aangegeven. Om die risico’s te ondervangen zijn een aantal zwaar wegende adviezen afgegeven. De ZAC is een kleinschalige trainingskoers en het is voor de Spartaan niet mogelijk om aan een aantal adviezen te voldoen. Uiteraard is het een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid om wel…
Opening wielerbaan
Officiële opening wielerbaan
opening wielerbaan
Bochtentechniek uitgelegd door Ide
Bochtentechniek, uitgelegd door Ide Schelling op ons parcours.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan – Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie