Spannende laatste wedstrijd bij Westland Wil Vooruit

Op zondag 21 januari vond de slotwedstrijd van het Mini-Cyclo-Cross (MCC) seizoen plaats, georganiseerd voor de jeugd. Deze laatste race werd gehouden op de uitdagende baan van Westland Wil Vooruit, waar alles tot in de puntjes was verzorgd.

Deelnemers werden geconfronteerd met een technisch parcours vol scherpe bochten en significante hoogteverschillen. De karakteristieke Westlandse modder voegde een extra dimensie toe aan de uitdaging, wat leidde tot diverse valpartijen. Gelukkig resulteerden deze allemaal in zachte landingen, en na de eerste ronde zat bij elke renner de modder dik op de banden.

Lokale renners uit het Westland domineerden grotendeels op hun thuisparcours. Maar de Spartaan deed goed mee. Veel renners moesten, door hun eerdere succes, in hogere categorieën uitkomen. Maar iedereen deed goed mee en er waren zelfs podiumplaatsen voor Joshua en Callum.

Bij de prijsuitreiking werden, op de karakteristieke Renewi container, enorme bekers uitgedeeld. Elke renner die aan ten minste vier MCC-wedstrijden had deelgenomen, ontving een extra trofee. Een prachtige bekroning op een reeks van acht enerverende MCC-wedstrijden, waar de jeugd maar ook de ouders veel plezier gehad hebben.


De laatste nieuwtjes


Trainingsweekend de Spartaan: genieten!
Tijdens het trainingsweekend is er weer veel genoten,. Mooie tochten, lekker eten, af en toe biertje, heerlijk weer en sterke fietsmaten, die je er helaas af en toe vanaf reden.
De Spartaan Jeugd laat zich zien op Nederlands Kampioenschap Wielrennen
Tim van der velden complementeert unieke aaneenschakeling van Nederlands titels op de weg bij de jeugd.
MTB-cup Zuid-Holland bij de Spartaan
Op 23 juni vindt de MTB-cup Zuid-Holland bij RWV de Spartaan weer plaats.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie