Limburgweekend 2022

Na twee jaar kon er weer een Limburgweekend georganiseerd worden. Ruim 30 Spartanen (toerders en renners) waren 6, 7 en 8 mei te vinden in de Limburgse en Belgische heuvels. Uitvalsbasis was de Geulhof in Mechelen.
Direct na aankomst op vrijdagmiddag hebben de toerders een rit gemaakt van 65 km. De eerste berg die werd genomen was de Kruisberg. Er wordt gefluisterd dat de Kruisberg zwaarder is dan die van de gevreesde Eyserbosweg……. De Kruisberg is kort maar echt bijzonder steil. Als je de muur van 16% hebt overwonnen, volgt er nog een heel stuk van 12%. De toon was in ieder geval gezet voor dit weekend!
De renners deden op zaterdag 135km en gingen daarvoor diep België in. De Redoute was de klapper van de dag. De toerders gingen ook België in en maakten een mooie lus van 120 km.
Op zondag is er nog even ‘los’ gereden. De toerders pakten nog 5 hellingen uit de Amstel Goldrace waaronder de Vaalserberg vanuit Gemmenich (B) naar het Drielandenpunt.
Het was een heel mooi weekend dat als de omstandigheden het toelaten, volgend jaar zeker wordt herhaald.


De laatste nieuwtjes


MTBcupZH bij de Spartaan
Voor het eerst op het nieuwe MTB-parcours van de Spartaan
Peter Schrader overleden
Afgelopen zaterdag is bekend geworden dat Peter Schrader op 1 mei op vakantie is overleden
de Spartaan renners goed op dreef bij de Omloop van de Peelrijt
Vooraan meegestreden

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan – Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie