Informatie over de toertocht Haarzuilens 2022

Limburggroep bij Haarzuilens

Op donderdag 14 juli heb je een duivels dilemma. Je gaat de hele dag voor de tv hangen en je bekijkt de epische klimtest in de Tour de France. Immers zowel de Col de la Croix Fer als Alpe D'Huez worden beklommen OF je doet mee met DE klassieker van De Spartaan en je fietst mee naar Haarzuilens. Geen nood: als je een beetje doorfietst ben je ruim op tijd om de slotklim te zien op de tv. De beklimming van Alpe D'Huez staat gepland om 16:20 uur.

De Haarzuilens klassieker start om 9:30 uur vanaf het clubhuis aan de Lange Kleiweg. De tocht is 135 km. We rijden sociaal. Dat wil zeggen dat we op iedereen wachten, het is geen wedstrijd. Het gemiddelde zal rond de 28 km/pu liggen. In Haarzuilens heb je zeker een kop koffie met appelgebak verdiend. Op de terugweg rijden we tot Zoetermeer in de groep. Na Zoetermeer kan je laten zien hoeveel power je nog in de benen hebt en kan je een sprint van 20 km aangaan met wie dat maar wil.

Deze klassieker mag je niet missen. Noteer dus nu 14 juli in je agenda!

De Haarzuilensroute van 2021

De laatste nieuwtjes


Oudere Jeugd van de Spartaan lekker op dreef
Jeugd van de Spartaan begint goed aan het seizoen.
Omloop van Rijswijk
Schrijf je in voor de Omloop van Rijswijk. Dit jaar staat de inschrijving open voor 30+ renners, zowel Amateurs als Sportklasse.
Openingsrit de Spartaan
Het zomerseizoen 2024 gaat bij de Spartaan weer beginnen. Nu het weer nog!

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

┬ę2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie