Wat was het weer gaaf om met al die versierde fietsen in het donker door het Elsenburgerbos en over ons parcours te rijden!

Om het jaar in feest stijl af te sluiten met de MTB jeugd mogen de kids traditiegetrouw de laatste training van het jaar met versierde fiets naar de training komen. Kerstlampjes om de frames, ledslangen door de wielen noem maar op. Als het er maar feestelijk uitziet (en veilig aangebracht natuurlijk 😉). De kids die er waren hadden echt weer goed hun best gedaan. Zo goed zelfs dat we net genoeg licht hadden om een rondje door het Elsenburgerbos te doen. Echt een feestje om die groepen met versierde fietsen door het bos te zien rijden!

Helaas waren er wel veel basisscholen die op dezelfde dag een kerstdiner gepland hadden waardoor we niet compleet waren. Daarom hebben we besloten de lichtjestraining in het nieuwe jaar nog een keer te doen zodat we dit feestje met een nog grotere groep kunnen beleven.

Komende 2 weken zal er geen training zijn en heeft iedereen de tijd om zijn fiets te poetsen, onderhoud te plegen en nog meer lampjes bij elkaar te zoeken. En vergeet natuurlijk niet om zelf nog een leuk tochtje te rijden.

Op woensdag 10 januari starten we weer en dat zal dus gelijk weer met een feestje zijn 🙂.

Fijne feestdagen allemaal.

De MTB-jeugd trainers.


De laatste nieuwtjes


Zomoco bij de Spartaan
Zomoco op 7 juli bij de Spartaan.
Perfecte Omstandigheden voor de MTB-cup
Zonnige strijd bij de Spartaan
Table top bij de Spartaan
Zondag 30 juni is het MTB-parcours van de Spartaan uitgebreid met een "Table Top".

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie