Mini Cross Competitie bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn

Op zondagmiddag 14 januari verzamelden jonge wielertalenten zich bij Wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn voor de Mini Cross Competitie (MCC). Het parcours was zorgvuldig uitgezet op het terrein rondom de vereniging, met uitdagend bochtenwerk en uiteraard voldoende bagger!

De categorieën 5, 6 en 7 reden tegelijk op het parcours, maar hadden wel alle drie een afzonderlijke start. De wind trok wat aan waardoor het toch best fris werd, maar het bleef gelukkig wel redelijk droog. Er waren flink wat renners van WV Avanti van de partij, maar ook De Spartaan was bij alle categorieën vertegenwoordigd!

Het publiek werd getrakteerd op een aantal spannende duels. Bij categorie 7 werd de onderlinge strijd om de tweede plek gewonnen door Nienke. Ook Lucas reed mee in een goed gevuld deelnemersveld.
In de wedstrijd bij categorie 6 reden Ole (3e) en Tim (4e) een mooie wedstrijd, in categorie 5 werd Noël vijfde en was de zevende plaats voor Floor en in categorie 4 was er een mooie 5e plaats voor Lou. Na een intensieve strijd werden de winnaars van elke categorie met trots bekroond op het podium.

Volgende week zondag 21 januari is alweer de laatste MCC wedstrijd. Dit keer bij Westland Wil Vooruit in Naaldwijk


De laatste nieuwtjes


Trainingsweekend de Spartaan: genieten!
Tijdens het trainingsweekend is er weer veel genoten,. Mooie tochten, lekker eten, af en toe biertje, heerlijk weer en sterke fietsmaten, die je er helaas af en toe vanaf reden.
De Spartaan Jeugd laat zich zien op Nederlands Kampioenschap Wielrennen
Tim van der velden complementeert unieke aaneenschakeling van Nederlands titels op de weg bij de jeugd.
MTB-cup Zuid-Holland bij de Spartaan
Op 23 juni vindt de MTB-cup Zuid-Holland bij RWV de Spartaan weer plaats.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie