MTB-jeugd de Spartaan goed bezig in Bergschenhoek

Op zaterdag 15 april werd de eerste MTB Cup Zuid-Holland gereden van dit seizoen. De MTB-jeugd van de Spartaan was met veel rijders uit de jeugd aanwezig. De organiserende vereniging Dirty Hill had een parcours uitgezet met veel hoogtemeters.

Voor de jeugd was het pittig maar zelfs categorie 1-2 wist de hoogtemeters goed te bedwingen tot het einde van de wedstrijd aan toe. Ook wisten een aantal MTB'ers op het podium te komen. Wat een kanjers hebben we toch bij de MTB-jeugd!

Op naar de volgende MTB Cup Zuid-Holland in Rijswijk op 14 mei! Zet deze datum maar alvast in de agenda. Dan is de MTB-cup op ons eigen parcours. 


De laatste nieuwtjes


Oudere Jeugd van de Spartaan lekker op dreef
Jeugd van de Spartaan begint goed aan het seizoen.
Omloop van Rijswijk
Schrijf je in voor de Omloop van Rijswijk. Dit jaar staat de inschrijving open voor 30+ renners, zowel Amateurs als Sportklasse.
Openingsrit de Spartaan
Het zomerseizoen 2024 gaat bij de Spartaan weer beginnen. Nu het weer nog!

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

┬ę2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie