Zaterdag 23 maart was de Openingsrit van de Spartaan. Op de weg was een grote groep renners op pad, die een mooie ronde langs de Rottemeren reden. Mooi om te zien dat er wat nieuwe gezichten aangesloten waren. De wind maakte er bijna een waaierkoers van, maar er werd netjes gewacht. Wel werd er op eind nog lekker stevig doorgereden, zodat iedereen lekker moe weer terug bij het clubhuis kwam.

Klaar voor de wind!

Bij de mountainbikers reden zowel de jeugd als de volwassenen een mooie tocht. De jeugd mocht zich o.a. uitleven in het IKEA-bos, waar onze voorzitter de jeugd voorzag van wat te drinken. De volwassenen scherpten hun bochtentechniek aan op het MTB-parcours van Vlaardingen. De zomertrainingen kunnen weer beginnen!

Na afloop was er voor iedereen een lunch verzorgd met belegde broodjes, waaronder een heerlijk broodje kroket. Truus had alles goed onder controle. In het clubhuis werden de contacten weer aangehaald en plannen gemaakt voor het zomerseizoen. De toerders gaan weer mooie ritten rijden dit jaar. Elke dinsdagavond gaan zij vanaf 2 april op pad en ook regelmatig in het weekend. De volwassen mountainbikers beginnen over 1 week (vanaf 2 april) met de MTB-trainingen op de dinsdagavond (vanaf 19.00 uur).


De laatste nieuwtjes


Oudere Jeugd van de Spartaan lekker op dreef
Jeugd van de Spartaan begint goed aan het seizoen.
Omloop van Rijswijk
Schrijf je in voor de Omloop van Rijswijk. Dit jaar staat de inschrijving open voor 30+ renners, zowel Amateurs als Sportklasse.
Openingsrit de Spartaan
Het zomerseizoen 2024 gaat bij de Spartaan weer beginnen. Nu het weer nog!

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

┬ę2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie