Afgelopen zaterdag kwam het trieste bericht bij de Spartaan binnen dat Peter Schrader op 1 mei is overleden terwijl hij met zijn gezin op vakantie was. Peter was een enthousiast wedstrijdrijder, vooral bij de 50-plus. Hij kon nog zeer goed meekomen bij deze klasse. Daarbij reed hij regelmatig mee met de toerders. Hij stond bij de Spartaan bekend als een zeer vriendelijke man, met een voor wielrenners gespierd voorkomen.

Hij is slechts 62 jaar geworden. Hij laat een vrouw en kinderen achter. Komende vrijdag wordt hij begraven en hij zou het leuk hebben gevonden als er vrienden/bekenden van de Spartaan bij aanwezig zijn. De uitvaartdienst is vrijdag 19 mei om half 11 in de in St Petrus Banden te Den Haag.

Het is niet strikt noodzakelijk om aan te geven of je komt, maar de familie vindt het prettig om te weten of je komt in verband met de organisatie. Hiervoor kan je een bericht sturen naar rob.havermans@planet.nl.

Foto's: Home Full Page - Harfoto


De laatste nieuwtjes


Bochtentechniek uitgelegd door Ide
Bochtentechniek, uitgelegd door Ide Schelling op ons parcours.
Opening van de baan en 7e Jeugd Meerdaags + spkl, ama wedstr!
Na 2 jaar gaat onze jeugdmeerdaagse wee van start op 1. 2 en 3 juli. www.jeugdmeerdaagse.nl
Huldiging Tim vd Velden. Ned kamp cat 5
Voor de ZAC is Tim vd Velden door de club gehuldigd met bloemen, een envelopje en een heuse ereronde met alle renners van de ZAC. Ererondje.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

┬ę2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie