Er zijn nog 2 a 3 plekken open voor het Limburgweekend. Twijfel je nog??? Niet doen, pak die laatste plekken nu!

Op 6,7 en 8 mei zal weer het Limburg weekend plaatsvinden. Dit weekend is bedoeld voor renners en toerders.
Natuurlijk kunnen mtb-ers met een racefiets ook mee.
Er is plek voor maximaal voor 32 personen, verdeeld over 2 verblijven. Een z.g.n. toerdersverblijf en een rennersverblijf. Natuurlijk kunnen we hierin schuiven als dat beter uitkomt. De bedoeling is om vrijdagmiddag vanaf de club te vertrekken om daarna in de namiddag aan te komen bij ons verblijf De Geulhof in Mechelen Limburg

Na het avondeten kunnen we dan alvast een kort ritje maken .De rest van de avond kan iedereen zelf invullen.
De zaterdag zullen we eerst ontbijten om daarna een mooie rit van 100+ km te maken. ’S-avonds volgt een diner waarna iedereen zelf het avondprogramma kan invullen.
Zondags weer eerst ontbijten waarna er nog een rit zal volgen. Na de middag lunch vertrekken we terug naar de club.

De regels zijn simpel. We rijden met een A en een B groep. Clubkleding is niet verplicht maar wel ten zeerste gewenst.
Aanspreekpunten voor de B groep zijn Jan Harrevelt en Eric van Bruggen. Het tempo zal op het vlakke rond de 27/28 liggen. De B groep zal ook koffiestops inlassen.
Aanspreekpunten voor de A groep zijn Jako Neeleman en Rob uit de Bosch. Het tempo zal op het vlakke rond de 32/33 liggen. Bij de A in principe geen koffiestops, echter is men daar natuurlijk vrij in.
Bij de A en B zal er vooraf een GPX bestandje van de routes worden gedeeld.
De prijs voor dit weekend bedraagt €125 p.p eigen bijdrage. De club zal het restant bijdragen. Wat krijg je hiervoor en wat niet?
Inclusief - 2 overnachtingen, 2 x ontbijt en 2 x Diner, 1 x lunch
Exclusief - eventuele kosten vervoer, koffiestops en de eventuele kosten voor het avondleven.
Het is de bedoeling dat we met eigen vervoer vanaf de club gaan. Heb je zelf geen vervoer, of zou je juist iemand mee kunnen nemen, geef dit dan even aan bij je aanmelding.
Tevens zal Jan zijn busje meenemen voor extra materiaal.

Aanmelding moet gebeuren voor 5 maart. De B groep via e-mailadres jan@harrevelt.nl en voor de A groep via Eric.van.Bruggen@despartaan.nl. Vermeld hierbij je naam de categorie A of B en of je vervoer hebt en eventueel iemand mee kan nemen.
Het bedrag van €125 zal uiterlijk 15 maart voldaan moeten worden op rekeningnummer. NL53 RABO0354439332 t.a.v. J Harrevelt -vermelding Limburg weekend.

Dus meld je zo snel mogelijk aan want vol is vol . We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet en gaan er een mooi fietsweekend van maken!

Na klimmen... altijd dalen!

De laatste nieuwtjes


ZAC 21-5 afgelast
De ZAC van 21-5-2024 is vanwege de extreme weersverwachting afgelast. We zien iedereen graag op 28-5 bij de Spartaan voor een nieuwe kans met hopelijk beter weer.
Zomoco Bevrijdingsronde bij de Spartaan
Afgelopen zondag stonden 37 renners en rensters aan de start bij de A-categorie bij de Spartaan voor de Zomoco Bevrijdingsronde. De weersomstandigheden waren perfect. Het was droog en dat was bijzonder voor dit wel zeer regenachtige voorjaar. Daarnaast scheen er een mooi voorjaarszonnetje. Na een flink aantal ontsnappingen ontstond op de helft van de koers […]
Nieuwe talenten bij de MWW
De eerste MWW (Mini Weg Wedstrijd) van seizoen 2024 is verreden bij de Spartaan. De organisatie koos ervoor een omnium te organiseren bestaande uit een tijdrit en een criterium. Na het ontvangen van de startlijsten werden we een beetje zenuwachtig. Wat een animo dit jaar voor de MWW. Wat leuk dat er in onze regio […]

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie