Vertrektijden en afspraken over de ritjes van de toerders

Vertrektijden en afspraken over de ritjes van de toerders (en renners die daar met mee rijden)

Er was soms wat onduidelijkheid over de vertrektijden van de diverse groepen toerders. Dit is voor minder vaak meerijdende leden erg lastig en voor nieuwkomers al helemaal niet te doen.
Op de vergadering van 16 november hebben we (3 A toerders, 2 B toerders, 3 C toerders en 3 Renners) een schema van tijden en afspraken voor onze ritten gemaakt.
Ten eerst is besloten een nieuwe rustige groep C-toerders te maken, deze rijden hun ritten apart, er mogen andere aansluiten, maar deze mogen niet het tempo bepalen.
Dan hebben we de bestaande A & B-toerders, soms samen, soms apart, zie het schema.

Omdat we één club zijn, rijden er natuurlijk ook renners met de toerders mee, of toerders met de renners. Als het een duurtraining van de renners betreft, moet je als toerder bedenken of je daar met mee wil/kan.
Het clubhuis is open als dat in het schema staat. Staat dit er niet in en wil je voor of na je rit koffie of bier in het clubhuis, dat kan! Alleen jullie moeten het zelf regelen. Het is mogelijk een heksleutel en een code te krijgen, na instructie over het openen, afrekenen en afsluiten van het clubhuis te hebben gehad. Je kan dit aanvragen bij mij of via een mailtje aan: clubhuis@despartaan.nl
Er is een toerderscommissie gevormd bestaand uit Frits Brouwers, Jacques van Velthoven en Frans van Burk gevormd. Zij gaan het toerdersprogramma voor 2022 bespreken. Voor vragen over het toeren kan je bij hen terecht.


De laatste nieuwtjes


Trainingsweekend de Spartaan: genieten!
Tijdens het trainingsweekend is er weer veel genoten,. Mooie tochten, lekker eten, af en toe biertje, heerlijk weer en sterke fietsmaten, die je er helaas af en toe vanaf reden.
De Spartaan Jeugd laat zich zien op Nederlands Kampioenschap Wielrennen
Tim van der velden complementeert unieke aaneenschakeling van Nederlands titels op de weg bij de jeugd.
MTB-cup Zuid-Holland bij de Spartaan
Op 23 juni vindt de MTB-cup Zuid-Holland bij RWV de Spartaan weer plaats.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie