Vanaf dinsdag 29 maart 2022 start de Zomer Avond Competitie (ZAC) op ons geheel vernieuwde clubparcours aan de Lange Kleiweg 116. Let op, alles is nog wel een beetje anders. In de tijd dat jullie niks van ons hoorden zijn we met het clubhuis verhuisd, hebben we het parcours veranderd en nog vele andere kleine zaken. Hieronder een opsomming:

  • Voor het clubhuis moet je nu een stukje verderop zijn, we zitten nu bij de hockey op het terrein. Fiets de parkeerplaats op bij de hockey, aan het einde over de stoep rechtdoor en onze tijdelijke accommodatie (wit gebouw) vind je aan het wielrenparcours.
  • De lay-out is van de baan is veranderd, de baan is 110 meter korter geworden, er is een 180 graden bocht in gekomen die in het begin vast even wennen zal zijn, start finish is naar het korte stuk verhuisd (nu voor de kantine) en de baan is nu super goed verlicht.
  • Je kan alleen nog maar pinnen, contant geld wordt niet meer aangenomen.
  • Om mee te kunnen doen heb je minimaal een KNWU start licentie nodig (een basis lidmaatschap is niet meer voldoende).
  • Wil je in de uitslag komen, meedoen voor het klassement en eindprijzen dan moet je met een correct werkende chip fietsen. Denk er daarnaast aan dat die bij de KNWU is geregistreerd en het abonnement bij MyLaps is betaald.
  • Met de laatste storm is het juryhok weggewaaid, daarom is er nu nog een tijdelijke opstelling voor MyLaps en het rondebord. We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk aan te geven maar let vooral zelf ook heel goed op. Weet dat altijd eerst de B afsprinten en pas een aantal rondes daarna de A’s.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, maar beter is het om het straks zelf te komen ervaren. We staan te popelen om je weer te verwelkomen op de club. Eindelijk gaat er weer gekoerst worden bij de Spartaan. In het verleden stond de dinsdagavond tijdens zomertijd altijd garant voor spektakel. Het was dan wel een “trainings” koers maar dan wel één met het mes tussen de tanden en volle bak tot aan de finish. We hopen al die deelnemers die ons in het verleden zo actief bezochten op de dinsdag graag weer te verwelkomen

Als wielrenvereniging was het niet prettig om een heel seizoen niet goed de beschikking te hebben over een eigen baan en afhankelijk te zijn van anderen, maar gelukkig konden we goed samenwerken met onze zeer welwillende collega verenigingen (WWV, Trias, Ahoy, PRC Delta en De Coureur), waarvoor onze dank nog steeds immens groot is. Maar nu het asfalt langzaam is uitgehard, steeds meer puntjes op de i zijn gezet en elke testkoers beter gaat, gaan we weer los. Op dinsdag 29 maart verrijden we de eerste ZAC van 2022. Wij kijken er onwijs naar uit. Natuurlijk zal nog niet alles in één keer goed verlopen en zullen we tegen opstart problemen oplopen, daar vragen we bij voorbaat begrip voor.

Zien we jullie weer terug bij De Spartaan? Houd onze facebook pagina en website goed in de gaten, in het weekend zullen daar de nieuwe reglementen en overige regels worden gepost zodat je van alle ins en outs op de hoogte bent.


De laatste nieuwtjes


Trainingsweekend de Spartaan: genieten!
Tijdens het trainingsweekend is er weer veel genoten,. Mooie tochten, lekker eten, af en toe biertje, heerlijk weer en sterke fietsmaten, die je er helaas af en toe vanaf reden.
De Spartaan Jeugd laat zich zien op Nederlands Kampioenschap Wielrennen
Tim van der velden complementeert unieke aaneenschakeling van Nederlands titels op de weg bij de jeugd.
MTB-cup Zuid-Holland bij de Spartaan
Op 23 juni vindt de MTB-cup Zuid-Holland bij RWV de Spartaan weer plaats.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie