Trainers "moeten" regelmatig bijscholingspunten halen om hun trainerslicentie geldig te houden. Dit kan onder andere door het bijwonen van techniekdagen, georganiseerd door de NTFU. Op 24 september was zo'n techniekdag waarbij de Spartaan goed vertegenwoordig was met 4 MTB- trainers bij de NTFU Techniekdag in Holten! Het was echt weer een top dag te noemen. Goed georganiseerd door de NTFU in samenwerking met BikePark Salland, een leuke groep deelnemers, een heerlijk zonnetje en een hele dag "spelen" in het geweldige BikePark. Tijdens het "spelen" hebben de trainers weer nieuwe technieken bijgeleerd en geleerd hoe deze technieken over te brengen. Een mooie dag, waarvan de trainers flink genoten hebben.


De laatste nieuwtjes


Mini Cross Competitie bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn
Op zondagmiddag 14 januari verzamelden jonge wielertalenten zich bij Wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn voor de Mini Cross Competitie (MCC).
Fietsvrouwen bij de Spartaan
Laagdrempelige wielrentrainingen voor vrouwen bij de Spartaan
Lichtjestraining MTB jeugd
Om het jaar in feest stijl af te sluiten met de MTB jeugd mogen de kids traditiegetrouw de laatste training van het jaar met versierde fiets naar de training komen. Kerstlampjes om de frames, ledslangen door de wielen. Was weer een geweldig gezicht.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie