Caiden en Siem laten zich goed zien bij de Hoogeland Tweedaagse

In het weekend van 22 en 23 juli vond de Hoogeland Tweedaagse plaats in het kader van de KNWU Toekomst-cup. De sterkste nieuwelingen en junioren van Nederland stonden hier aan de start. Bij de nieuwelingen werd de Spartaan vertegenwoordigd door Caiden Jeurissen en Siem Woldesilassie. Deze jongens zijn geen onbekende voor mening renner die meerijden bij de ZAC op dinsdag bij de Spartaan. Zij laten dan zien, ook bij de A-categorie, op een goed niveau mee te kunnen doen. Op zaterdag 22 juli reden beiden een tijdrit in Usquert en ‘s middags een criterium in Westeremden. Zondag 23 juli reden zij een omloop door Losdorp, langs Spijk en langs Godlinze.

Caiden en Siem kwamen beide uit voor het Metropoolregio Rotterdam Den Haag Cycling Team (MRDH-Cycling Team). Dit is een samenwerkingsverband tussen RWC Ahoy, PRC Delta, RWV De Spartaan, GRTC Excelsior en HSK Trias. Caiden eindigde als 30e in het eindklassement, waarbij zijn 18e plaats bij het criterium het meest in het oog sprong. Siem reed een minder criterium, maar wist tijdens de omloop zich netjes te revancheren, door daar als 40e te eindigen. Dit leverde hem een 39e plaats in het eindklassement op. Van beiden gaan wij zeker nog meer horen. Siem heeft dit meteen letterlijk genomen, want afgelopen weekend werd hij 4e bij een wedstrijd in Gouda.

Youri Zijlstra van Ahoy, maar ook uitkomend voor het MRDH-Cycling Team wist overigens het eindklassement van de Toekomstcup te winnen na een mooie tweede plaats in het eindklassement van de Hoogeland Tweedaagse.


De laatste nieuwtjes


Zomoco bij de Spartaan
Zomoco op 7 juli bij de Spartaan.
Perfecte Omstandigheden voor de MTB-cup
Zonnige strijd bij de Spartaan
Table top bij de Spartaan
Zondag 30 juni is het MTB-parcours van de Spartaan uitgebreid met een "Table Top".

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie