Op 12, 13 en 14 mei 2023 zal opnieuw het Limburg weekend plaatsvinden. Dit weekend is bedoeld voor renners en toerders, maar gravelaars en mtb-ers met een racefiets kunnen natuurlijk ook mee.

Er is plek voor maximaal 36 personen, verdeeld over 3 verblijven, een toerdersverblijf, een rennersverblijf en eventueel een damesverblijf. Natuurlijk kunnen we hierin schuiven als dat beter uitkomt.

De bedoeling is om vrijdagochtend vanaf de club te vertrekken om daarna in de late ochtend aan te komen bij ons verblijf De Geulhof in Mechelen Limburg. We zullen dan omkleden en gelijk een mooie rit gaan maken. 's Avonds volgt er een gezamenlijk diner. De rest van de avond kan iedereen zelf invullen.

Op zaterdag gaan we eerst ontbijten om daarna een mooie rit van 100+ km te maken. 's Avonds volgt er weer een diner en een vrijblijvend avondprogramma. Zondags weer eerst ontbijten waarna er nog een rit zal volgen. Na de middag lunch vertrekken we terug naar de club.

De regels zijn simpel. We rijden met een A en een B groep.

Clubkleding is niet verplicht maar wel ten zeerste gewenst.
Aanspreekpunten zijn Jan Harrevelt en Eric van Bruggen. Het tempo bij de B zal op het vlakke rond de 27/28 liggen. De B groep zal ook koffiestops inlassen. Het tempo bij de A zal op het vlakke rond de 32/33 liggen. Bij de A in principe geen koffiestops, echter is men daar natuurlijk vrij in. Voor zowel de A als de B groep zullen vooraf verschillende GPX bestandjes van de routes worden gedeeld. 


De eigen bijdrage voor dit weekend ligt dit jaar door inflatie wat hoger dan vorig jaar en bedraagt €165 p.p. De club zal het restant bijdragen. Wat krijg je hiervoor en wat niet?
Inclusief - 2 x overnachting, 2 x ontbijt, 2 x diner en de lunch op zondag.
Exclusief - eventuele kosten vervoer, koffiestops en de eventuele kosten voor het avondleven.

Het is de bedoeling dat we met eigen vervoer (vanaf de club) gaan. Heb je zelf geen vervoer, of zou je juist iemand mee kunnen nemen, geef dit dan even aan bij je aanmelding. 

Aanmelding moet gebeuren voor 1 maart 2023.  Aanmelden kan via e-mailadres jan@harrevelt.nl en/of Eric.van.Bruggen@despartaan.nl. Vermeld hierbij je naam en of je vervoer hebt en eventueel iemand mee kan nemen. 

Het bedrag van €165 zal uiterlijk 1 april voldaan moeten worden op rekeningnummer. NL53 RABO0354439332 t.a.v. J Harrevelt onder vermelding van 'Limburg weekend'. 

Dus meld je zo snel mogelijk aan want vol is vol . We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet en gaan er een mooi fietsweekend van maken!

Limbweekend groep
Limburggroep in de achtertuin van De Geulhof

De laatste nieuwtjes


Zomoco bij de Spartaan
Zomoco op 7 juli bij de Spartaan.
Perfecte Omstandigheden voor de MTB-cup
Zonnige strijd bij de Spartaan
Table top bij de Spartaan
Zondag 30 juni is het MTB-parcours van de Spartaan uitgebreid met een "Table Top".

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie