Zondag 19 november organiseerde RWV De Spartaan een MCC in Rijswijk. Aan de start stonden 46 renners die in een heerlijk najaarszonnetje hun wedstrijd reden. Gelukkig was de grond een beetje opgedroogd na een kletsnatte zaterdag. Hierdoor werd snel gereden op een uitdagend parcours. Helaas waren er een paar pechgevallen door een valpartij of materiaal problemen. Één renner was zelfs zijn zadel verloren. Een aantal gepromoveerde renners presteerde het om in hun nieuwe categorie al weer in de prijzen te rijden. Ook zijn er na deze wedstrijd weer een aantal renners die zullen promoveren.

Van de Spartaan deelnemers wisten Callum van Welie (1) en Sebastiaan Herben (3) bij categorie 4 op het podium te komen. Ole Olsthoorn (1) en Sanne Kerklaan (2) streden om de winst bij categorie bij categorie 5. Terwijl Nienke Bennis (1) en Tim v/d Eijks (3) bij categorie 6 vooraan meestreden.

Na deze wedstrijd zijn er de komende weken geen jeugd veldritten in het kader van de MCC. De volgende wedstrijd die op de agenda staat betreft de wedstrijd in Gouda op 10 december.


De laatste nieuwtjes


Toerders: we hebben jullie foto’s nodig!
stuur je foto's
Zonnige start 1e LJC MTB wedstrijd 2022 in Oosterhout.
Zonnige start 1e LJC MTB wedstrijd 2022 in Oosterhout
C6 succesvol afgesloten bij de Spartaan
Hier een filmpje van de wedstrijden.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie