Update 28 juni 2021: 
Aan fase 1 is en wordt hard gewerkt. Het oude clubhuis is gesloopt en de baan wordt verplaatst. Onderstaande tekening geeft globaal de nieuwe situatie weer. Als alles meezit kunnen we over acht weken weer over een parcours beschikken waar het nieuwe zuidelijke gedeelte (daar waar het clubhuis stond) wordt aangesloten op het oude noordelijke gedeelte (daar waar op termijn de fietscross komt). Na het seizoen gaat men dan verder met het noordelijke gedeelte van de baan, hopelijk is dat af als het wielerseizoen van 2022 begint.

parcours02

Het tijdelijk clubhuis is af, er is hard gewerkt om de bar en terras in orde te maken. We gaan 29 juni open.

Ondertussen zijn de verkenningen begonnen over Fase 2, één Multifunctionele Sport Accommodatie (MFA) of twee clubhuizen. Veel zal afhangen van de financiële haalbaarheid. Wij rekenen dat dit nog wel eens tot 2023 kan duren. Maar in de tussentijd beschikken we wel over alle nieuwe mogelijkheden van fase 1. (Een geheel verlichte Wielerbaan evt op te splitsen in drie losse banen, MTB-parcours en een veldrijparcous. Welke naast elkaar te gebruiken zijn.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn willen we je hier erover informeren.

De laatste nieuwtjes


Ontwikkelingen Sportpark Elzenburg.
De laatste nieuwtjes
Test Jaap A
test
Winter
Vertrektijden en afspraken over de ritjes van de toerders
Vertrektijden en afspraken over de ritjes van de toerders (en renners die daar met mee rijden)


De laatste nieuwtjes


Mini Cross Competitie bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn
Op zondagmiddag 14 januari verzamelden jonge wielertalenten zich bij Wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn voor de Mini Cross Competitie (MCC).
Fietsvrouwen bij de Spartaan
Laagdrempelige wielrentrainingen voor vrouwen bij de Spartaan
Lichtjestraining MTB jeugd
Om het jaar in feest stijl af te sluiten met de MTB jeugd mogen de kids traditiegetrouw de laatste training van het jaar met versierde fiets naar de training komen. Kerstlampjes om de frames, ledslangen door de wielen. Was weer een geweldig gezicht.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie