Het was een prachtige dag voor de laatste toerrit van het zomerseizoen. De wielervereniging had een mooie route uitgestippeld voor de verschillende groepen: de toerders, de renners en de jeugd-MTB. Iedereen was enthousiast en klaar voor een sportieve uitdaging.

De toerders en de renners vertrokken samen maar al snel waren er twee groepen die een mooie route van ongeveer 60 km reden. De jeugd-MTB reed naar Zoetermeer waar ze op het parcours rondom Snowworld zich vermaakte. De sfeer was ontspannen en gezellig.

Na ongeveer twee uur fietsen kwamen de groepen weer samen bij het clubhuis, waar een heerlijke lunch klaarstond. Er was voor ieder wat wils: broodjes, krentenbollen en kroketten en natuurlijk koffie en thee en fris. Iedereen liet het zich goed smaken en wisselde ervaringen uit over de toerrit. Er werden complimenten gegeven, tips gedeeld en plannen gemaakt voor het volgende seizoen.

Het was een geslaagde dag voor de De Spartaan, het zomerseizoen is weer op een leuke en sportieve manier heeft afgesloten.

Tijdens de lunch werd er al voorzichtig vooruit gekeken naar de Vossenjacht die over twee weken alweer gaat beginnen.


De laatste nieuwtjes


Zomoco bij de Spartaan
Zomoco op 7 juli bij de Spartaan.
Perfecte Omstandigheden voor de MTB-cup
Zonnige strijd bij de Spartaan
Table top bij de Spartaan
Zondag 30 juni is het MTB-parcours van de Spartaan uitgebreid met een "Table Top".

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

┬ę2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie