Het was een prachtige dag voor de laatste toerrit van het zomerseizoen. De wielervereniging had een mooie route uitgestippeld voor de verschillende groepen: de toerders, de renners en de jeugd-MTB. Iedereen was enthousiast en klaar voor een sportieve uitdaging.

De toerders en de renners vertrokken samen maar al snel waren er twee groepen die een mooie route van ongeveer 60 km reden. De jeugd-MTB reed naar Zoetermeer waar ze op het parcours rondom Snowworld zich vermaakte. De sfeer was ontspannen en gezellig.

Na ongeveer twee uur fietsen kwamen de groepen weer samen bij het clubhuis, waar een heerlijke lunch klaarstond. Er was voor ieder wat wils: broodjes, krentenbollen en kroketten en natuurlijk koffie en thee en fris. Iedereen liet het zich goed smaken en wisselde ervaringen uit over de toerrit. Er werden complimenten gegeven, tips gedeeld en plannen gemaakt voor het volgende seizoen.

Het was een geslaagde dag voor de De Spartaan, het zomerseizoen is weer op een leuke en sportieve manier heeft afgesloten.

Tijdens de lunch werd er al voorzichtig vooruit gekeken naar de Vossenjacht die over twee weken alweer gaat beginnen.


De laatste nieuwtjes


Mini Cross Competitie bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn
Op zondagmiddag 14 januari verzamelden jonge wielertalenten zich bij Wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn voor de Mini Cross Competitie (MCC).
Fietsvrouwen bij de Spartaan
Laagdrempelige wielrentrainingen voor vrouwen bij de Spartaan
Lichtjestraining MTB jeugd
Om het jaar in feest stijl af te sluiten met de MTB jeugd mogen de kids traditiegetrouw de laatste training van het jaar met versierde fiets naar de training komen. Kerstlampjes om de frames, ledslangen door de wielen. Was weer een geweldig gezicht.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie