Mooi begin van de Vossenjacht bij de Spartaan

Zondagochtend 29 oktober stonden er 37 deelnemers aan de start voor de eerste Vossenjacht van de winter bij de Spartaan. Een mooi opkomst en er werd flink gestreden bij de verschillende categorieën. De regen leek eerste roet in het eten te gooien, maar gelukkig was het zondagochtend droog en kon de Vos een mooie jacht uitzetten, die ons weer leidde over mooi verharde fietspaden maar ook leuke onbekende en onverharde paadjes.

Bij de eerste groep reed Bart Vonk sterk op kop, maar werd verrast door de finale-lus op het parcours van de Spartaan. Bij de tweede groep werd er veel gedemarreerd. Uiteindelijk bleek Erik de Niet de sterkste. Volgende week is er een nieuwe Vos die het parcours uitzet. Ben benieuwd.


De laatste nieuwtjes


Mini Cross Competitie bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn
Op zondagmiddag 14 januari verzamelden jonge wielertalenten zich bij Wielervereniging Avanti in Alphen aan den Rijn voor de Mini Cross Competitie (MCC).
Fietsvrouwen bij de Spartaan
Laagdrempelige wielrentrainingen voor vrouwen bij de Spartaan
Lichtjestraining MTB jeugd
Om het jaar in feest stijl af te sluiten met de MTB jeugd mogen de kids traditiegetrouw de laatste training van het jaar met versierde fiets naar de training komen. Kerstlampjes om de frames, ledslangen door de wielen. Was weer een geweldig gezicht.

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie