Vanaf dinsdag 28 maart 2023 start de Zomer Avond Competitie (ZAC) op ons clubparcours aan de Lange Kleiweg 116. Nadat wij vorig jaar gelukkig weer een volledig seizoen op een geheel vernieuwde baan konden aanbieden, gaan wij dit jaar ook weer enthousiast van start met de Zomeravondcompetitie.

Voor de duidelijkheid:

  • Om mee te kunnen doen heb je minimaal een KNWU start licentie nodig (een basis lidmaatschap is niet meer voldoende).
  • Wil je in de uitslag komen, meedoen voor het klassement en eindprijzen dan moet je met een correct werkende chip fietsen. Denk er daarnaast aan dat die bij de KNWU is geregistreerd en het abonnement bij MyLaps is betaald.
  • Je kan alleen nog maar pinnen, contant geld wordt niet meer aangenomen.
  • C6 leden (Ahoy, Trias, WWV, Coureur, Delta en de Spartaan) betalen € 1. Niet C6 deelnemers betalen € 4, Geen startlicentie? Dan rekent de KNWU extra kosten voor een daglicentie, bovenop de inschrijving betaal je dan nog eens € 2 extra aan de Spartaan.
  • Er is ook een mogelijkheid om een vast rugnummer te nemen, deze is € 15 voor C6 leden en € 60 voor niet C6 leden. Met een vast rugnummer hoef je de rest van het seizoen niet meer langs de inschrijftafel maar kan je gewoon gelijk de baan op. Let op, je moet wel elke keer je rugnummer opgespeld hebben.
  • Start voor Categorie A is om 19.35 uur. Categorie B start om 19.36 uur.

Er zijn weer twee categorien:

Categorie A

Profs, Elites, Beloften, Amateurs, Sportklasse en Junioren. Startlicentie houders mogen/moeten ook indien niveau toereikend is. 2e jaars nieuwelingen mogen in overleg met jury, inschrijftafel en trainer bij A starten, bij klachten kan dit weer teruggedraaid worden. Dames met prof, elite of amateur licentie mogen ook bij de A starten.

Categorie B

Nieuwelingen, Dames, Cat. 7 jeugd, veteranen (50+) en mensen met een startlicentie. Voor renners die elite, amateur of sportklasse waardig zijn maar uit financiële redenen een startlicentie hebben, horen bij de A, dit ter beoordeling van de jury en of inschrijver.

Zien we jullie weer terug bij De Spartaan? Houd onze facebook pagina en website goed in de gaten. In het weekend zullen daar alle reglementen en overige regels worden gepost zodat je van alle ins en outs op de hoogte bent.


De laatste nieuwtjes


ZAC 21-5 afgelast
De ZAC van 21-5-2024 is vanwege de extreme weersverwachting afgelast. We zien iedereen graag op 28-5 bij de Spartaan voor een nieuwe kans met hopelijk beter weer.
Zomoco Bevrijdingsronde bij de Spartaan
Afgelopen zondag stonden 37 renners en rensters aan de start bij de A-categorie bij de Spartaan voor de Zomoco Bevrijdingsronde. De weersomstandigheden waren perfect. Het was droog en dat was bijzonder voor dit wel zeer regenachtige voorjaar. Daarnaast scheen er een mooi voorjaarszonnetje. Na een flink aantal ontsnappingen ontstond op de helft van de koers […]
Nieuwe talenten bij de MWW
De eerste MWW (Mini Weg Wedstrijd) van seizoen 2024 is verreden bij de Spartaan. De organisatie koos ervoor een omnium te organiseren bestaande uit een tijdrit en een criterium. Na het ontvangen van de startlijsten werden we een beetje zenuwachtig. Wat een animo dit jaar voor de MWW. Wat leuk dat er in onze regio […]

Kan je iets niet vinden?

Vind oude nieuwsberichten of ander informatie

Lid Worden?

Interesse? Kom gerust eens langs.

Alle Disciplines

Iedere tak van de wielersport

Het laatste Nieuws!

Alle berichten op een rij

©2022 RWV De Spartaan - Rijswijkse Wielervereniging De Spartaan. Privacyverklaring | Sitemap | Deze website is gebouwd door SoftTech

Ons Clubhuis


Ons mooie parcours en gezellige clubhuis is gevestigd aan de Lange Kleiweg 106, Rijswijk.

Klik hier voor een route


Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (Google analytics) . Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie